fbpx

Termékek

Ido lány piros csíkos póló

9.750Ft

Kiürítés
9.750Ft
Válassz méretet 128-134 152-158 164 170
Clear selection

Leírás

Gyártó
Hasonló termék
Pamut lány rövid ujjú póló vízszintes és függőleges csíkokkal 6-16 éves lányok számára iDO
Fonallal festett, elasztikus pamut Jersey rövid ujjú póló lányoknak, vízszint és függőleges csíkok és az alkalmazott rozetta íj kombinációjával. Nagyon modern széles és rövid illeszkedés, amely könnyen illeszkedik a magas derékú szoknyahoz vagy nadrághoz.Elejen hajtogatott szalag amely egy gombbal van rögzítve nagyon szép éke a pólónak. Kényelmes viselet, hétköznappokra vagy elegáns ünnepi viseletre .
Az IDO márka a magyar vásárlók közkedvelt, keresett terméke. Az IDO bébi és gyermekruházat Olaszország piacvezető márkáinak egyike és Európa szinte összes országában képviselteti magát. Az évszakonként megújuló kollekciók a közismert olasz stílusjegyeket viselik, és a kiváló olasz tervezők munkáját dicsérik. Minden termékünk a napi divatot követik, az egyediségről elaganciáról szólnak fiúknak lányoknak egyaránt. Webáruházunkban minden szezonban megtalálhatóak az Ido márka termékei.Termékek: bébitől a tinidivatig minden méretet magában foglal.
A termék minősége szorosan kapcsolódik a termék biztonságához. Ennélfogva a Ido 2003 óta szigorú ellenőrzéseket és teszteket végez a fogyasztók és a ruházat gyártásában dolgozók minden lehetséges egészségügyi kockázatának ellenőrzésére. A ruhadarabok kémiai és mechanikai szempontjait egyaránt ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az olasz és a nemzetközi jogszabályoknak. Már a tervezési szakaszban rendkívül óvatosan választják meg a ruhadarabot alkotó egyes elemeket, mivel mindent a gyermek teljes biztonságának szem előtt tartásával kell megtervezni és megfontolni.
A kollekciók mindig az aktuális olasz divat szerint készülnek sportostól az elegánsig: rugdalózók, overálok, farmerek, pulóverek, joggingok, kabátok, kiegészítők.
Több generáció tudja viselni termékeinket kiváló minöségnek köszönhetően. A gyermekek vonzó, jó minőségű, praktikus, kényelmes és biztonságos ruhákkal való öltöztetése, ugyanakkor a legnagyobb figyelmet szentelve a fogyasztóknak, az alkalmazottaknak és a környezetnek.
Az Ido így érvényesíti a piacra lépésének módját. Tiszta, hasznos és megfelelő módon.Az Ido rendelkezik UNI EN ISO 14001 tanúsítvánnyal. A társaság ellenőrzi beszállítóit, hogy felmérje, valóban betartják-e a magatartási kódexet. Ez a cégünk titka.

További információk

Márka

IDO

Méret (ruha)

128-134, 152-158, 164, 170

Nem

Lány

KEDVEZMÉNY KUPON MAKÓ és VONZÁSKÖRZETÉNEK ! Váltsd be kedvezményedet, RUHÁRA 15% CIPŐRE 10% - KUPONKÓD: MAKÓ Személyes átvétel esetén előre utalással. Akciós termékekre nem vonatkozik és másik kupon kedvezménnyel sem vonhatók össze a kedvezmények. Rendelés után felvesszük önnel a kapcsolatot.