Fizetési és szállítási információk

Fizetési módok

1. Személyes átvétel

A Felhasználó a termék vételárát készpénzben, vagy bankkártyával fizetheti meg a Szolgáltató üzlethelyiségében (6900 Makó Csanád vezér tér 3.) vagy a Szolgáltató és vevő által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor.  Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Személyes átvétel esetén külön e-mailt küld Szolgáltató, amikortól átvehető a termék. A termék 3 napig vehető át az üzletben.

2. Fizetés utánvétellel

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

3. Átutalással

Ezen fizetési mód választásakor Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

 

Szállítási információk

A szállítás költsége

utánvét esetén:
14999 Ft-ig bruttó 1490 Ft
15000 Ft feletti vásárlás ingyenes

előre fizetés esetén:
14999 Ft- ig bruttó 990 Ft,
15000 Ft feletti vásárlás ingyenes

Utánvéttel kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Szállítás

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi, Európa u. 2.
info@gls-hungary.com
Telefonszám: +36 1 802 0265

 

500 ft kedvezmény
Nincs ajándék
Legközelebb
Majdnem!
500 ft. kedvezmény
Ingyenes szállítás
Nincs jutalom
Ma nincs szerencséd
Majdnem!
1000 ft kedvezmény
Nincs jutalom
Elkerült a szerencse
Kapsz egy esélyt hogy nyerj !
Írd be az email címedet és forgasd meg a kereket. Ez az esély hogy kedvezményt nyerhess!
Házi szabályaink:
  • Egy felhasználó egyszer játszhat
  • A csalókat kizárjuk

KEDVEZMÉNY KUPON MAKÓ és VONZÁSKÖRZETÉNEK ! Váltsd be kedvezményedet, RUHÁRA 15% CIPŐRE 10% - KUPONKÓD: MAKÓ Személyes átvétel esetén előre utalással. Akciós termékekre nem vonatkozik és másik kupon kedvezménnyel sem vonhatók össze a kedvezmények. Rendelés után felvesszük önnel a kapcsolatot.

Kosár